grade.university
Cambridge logo
+380 99 282 67 87 +380 93 147 75 11 (з 9:00 до 20:00)

Business English is coming…20.10.2020

Ми знов відкриваємо набір на курс Business English for Upper-Intermediate – запрошуються всі бажаючі з рівнем володіння мовою Intermediate та вище.

Курс вестиме носій англійської мови з Великобританії – Джеймс. Більш докладно про вчителя – за посиланням https://bit.ly/3o5Gim

Працюватимемо за програмою підручника Business Partner видавництва Pearson, базові теми будуть розширені додатковими матеріалами. Також, ми готові почути побажання наших студентів щодо специфічних бізнес-тем для вивчення.

Розклад:
ПН та СР о 19:00
Вартість абонементу на місяць 1800 грн*.

*Знижка 10% – поточним студентам нашої школи та тим, що вчилися у нас раніше.

Тож, що ми приготували для вас:

Курс Business Partner наповнений живими відео реальних бізнес-кейсів, які доповнюють тему кожного уроку, заохочують цікавим поданням матеріалу. Ми вчитимемо бізнес лексику зі статей з “Financial Times”, що висвітлюють міжнародну бізнес-інформацію на різноманітні теми.

Для чого розроблений цей курс і що він дає:

  • Ділові навички, які дають практичну підготовку до переговорів, презентацій, побудови ділових відносин та невеликих розмов.
  • Практичні навички, які переводять студента від теоретичної частини бізнесу до практичної.
  • Пришвидшує прогрес у вивченні англійської мови, а також розширює можливості працевлаштування.
  • Business Partner підходить як для студентів без досвіду роботи так і для досвідчених персон, які вивчають нову англійську лексику.

Пройти тест на рівень знань можна тут.
Реєстрація у групу за телефоном: +380 93 147 75 13