grade.university
Cambridge logo
+380 99 282 67 87 +380 93 147 75 11 (з 9:00 до 20:00)

Запрошуємо на заняття з Тетяною, висококваліфікованим логопедом-дефектолом!08.09.2024

Друзі!
🤝 Наша школа Lucky English з радістю оголошує про нову важливу співпрацю з кваліфікованим логопедом!

Ми вважаємо, що успішне вивчення іноземної мови можливе тільки тоді, коли всі аспекти розвитку мовлення дитини знаходяться під контролем.

👆 Саме тому ми залучили спеціаліста, який допоможе нашим учням подолати мовні труднощі та досягти успіху у вивченні мови.

Знайомтесь, Тетяна Сливка – висококваліфікований спеціаліст у галузі дефектології та логопедії.

ℹ️ Вона закінчила Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка за спеціальністю «Спеціальна освіта». Дефектолог-Логопед (магістратура, денна форма навчання) і має великий досвід роботи з дітьми різного віку.

У своїй практиці вона спеціалізується на постановці звуків та їх автоматизації, а також працює з такими розладами, як дислексія, дисграфія, дислалія, алалія, і допомагає запускати мовлення. Тетяна також має досвід роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, включаючи розлади спектру аутизму і немовленнєві порушення.

👌Тетяна використовує індивідуальний підхід до кожної дитини, відповідно до особливостей її розвитку, а також проводить заняття з російськомовними дітьми за потреби.

⏳ Її заняття тривають 30 хвилин і спрямовані на розвиток психічних процесів та зв’язного мовлення, без стресу для учнів. Логопед мотивує та зацікавлює дітей, створюючи сприятливу атмосферу для навчання.

📲 Телефон/телеграм для додаткової інформації та запису: 0992826787